Alpendorf


Beschikbaarheid


Inchecken
Uitchecken
Aantal gasten
Hotel

Alpendorf

St. Johann im Pongau is het meest westelijk gelegen oord van de Salzburger Sportwelt. De meeste toeristen verblijven in de nabijgelegen en rustigere plaats Alpendorf: Een prima uitvalsbasis voor een wintersport of zomervakantie. Zo kunt u direct naar Wagrain skiën en vervolgens de oversteek te maken naar Flachau.

Hotels Alpendorf
Onze hotels liggen in Alpendorf, St. Johann im Pongau. Ze liggen verdeeld over dit gebied. Zo kunt u kiezen voor een vakantie meer in de natuur gelegen, of juist meer in de stad.  Bekijk onze hotels voor meer informatie over welk hotel het meest geschikt is voor uw wensen.

Sfeer
St. Johann is een echte stad met een gezellige stadskern, Alpendorf is een luxe Oostenrijks skidorp. In Alpendorf bevinden zich de meeste hotels en après-skibars. St. Johann is ideaal voor mensen die houden van de allure van de stad. Echte wintersportliefhebbers kunnen beter kiezen voor Alpendorf.

Ligging
Alpendorf kenmerkt zich ook door een goede bereikbaarheid. Ook vanuit de hotels, die bijna allemaal op loopafstand van twee skiliften gelegen zijn. Boven beginnen mooie afdalingen terug naar Alpendorf of kun je doorskiën naar Wagrain/Flachau. Een impressie van de omgeving van Alpendorf.

Skigebied
St. Johann, Alpendorf heeft alle voorzieningen om uw wintersport heerlijk te laten verlopen. Het skigebied bij St. Johann kent veel westhellingen. In de namiddag kun je daardoor nog lang nagenieten van de zon. Vergis je echter niet in dat 'allerlaatste kleine stukje'. Door de sterke middagzon kunnen de dalafdalingen behoorlijk pittig zijn met veel  en hoge sneeuwhopen.