Wintersport vakantie Alpendorf, St. Johann in Oostenrijk


Beschikbaarheid


Inchecken
Uitchecken
Aantal gasten
Hotel

Wintersport vakantie Alpendorf, St. Johann in Oostenrijk

Zeg je wintersport, dan zeg je Alpendorf. Genieten van de sneeuw zo vanuit uw hotel direct op de piste, doordat Alpendorf tegen de berghelling aanligt. Of u nu op zoek bent naar een actieve skivakantie, een après-ski vakantie of u wilt gewoon rustig genieten van de natuur: Bij Alpendorf bent u op de perfece plek!

Skieën
Op het gebied van Skieën is Alpendorf heerlijk, alles is er aanwezig. Skipistes, skiverhuur, skischolen (voor kinderen) en après-ski. St. Johann, Alpendorf heeft alle voorzieningen om uw wintersport heerlijk te laten verlopen. De skiverhuur bij de hotels en lessen voor jong en oud worden allemaal voor u geregeld. De kinderen worden bij het hotels opgehaald als ze met een klas meegaan. Op een steenworp afstand van de liften zit u zo in het imposante Sportwelt Amade. Met ruim 760 km aan pistes het mooiste skigebied van Oostenrijk.

Impressie van enkele wintersportactiviteiten:
De eigenaar van het hotel gaat ook graag een ochtend met u mee om de mooiste plekjes in de omgeving te laten zien. Hij geeft u tips om de volgende dag uit te proberen.