Zomervakantie Alpendorf, St. Johann in Oostenrijk


Beschikbaarheid


Inchecken
Uitchecken
Aantal gasten
Hotel

Zomervakantie Alpendorf, St. Johann in Oostenrijk

In de zomer is het heerlijk vertoeven in Alpendorf. Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie of u wilt gewoon heerlijk relaxen en genieten van de Oostenrijkse natuur, het kan allebei. Het dorpje ligt tegen de berghelling aan. Vanuit hier zijn er prachtige wandelingen en mountainbike tochten uitgezet. 

Wilt u een paar dagen onderweg zijn van hut naar hut of er gewoon een middagje tussenuit het wordt allemaal voor u geregeld. Bent u dus op zoek naar een zomervakantie in Oostenrijk, actief of rustig, dan is dit wat u zoekt!

Mountainbikers & wandeltochten
Mountainbikers kunnen hier echt hun hart ophalen. Prachtge paden, steile bergtopen, mooie afdalingen Alpendord heeft het. Er zijn routes van 15 km tot 120 km waarbij je een aantal dagen van hut naar hut fiets. De bagage wordt van hut naar hut gereden. Lekker met vrienden een paar dagen de bergen in! U kunt alleen gaan maar ook onder begeleiding van onze gidsen. Alle niveaus van wandelen en mountainbiken zijn bespreekbaar.

Kinderen
Voor de kinderen (0-6 jaar) kunt u met de gondel (naast het hotel) naar de Geisterberg. Een heel mooi verzorgd themapark waar het Spookje centraal staat. Heel erg leuk voor de kinderen.

In de omgeving zijn er diverse bergmeren waarin u de heerlijke verkoeling kunt vinden. Wij brengen u graag met onze taxi service. 

Er zijn meerdere activiteiten die heerlijk zijn voor een zomervakantie in Alpendorf. Bekijk hieronder beelden voor een idee van de activiteiten in Alpendorf: